Polityka prywatności - KONTRAHENCI

Załącznik nr 12  do Polityki Bezpieczeństwa Ochrony

Danych Osobowych ELBIT MED. Sp. z o.o.

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych kontrahentów

 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwanego dalej RODO informujemy, iż:

 

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest ELBIT MED Sp. z o.o. z siedzibą ul. Wolska 44/41, 01-187 Warszawa, która zarządza ELBIT MED ul. Strażacka 7, 06-400 Ciechanów.
  2. Z Administratorem danych osobowych można się skontaktować się bezpośrednio w siedzibie administratora: ul. Wolska44/41, 01-187 Warszawa; ul. Strażacka 7, 06-400; e-mail: rejestracja@elbitmed.pl.
  3. Podanie przez Państwa danych osobowych jest wymogiem ustawowym; ich nieprzekazanie spowoduje niemożność realizacji umowy.
  4. Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się w celach związanych z obsługą zawartej umowy.
  5. Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest :
  6. 6 ust. 1 lit. b) RODO, tj.: niezbędność do wykonania umowy, której jest Pani/Pan stroną, lub do podjęcia działań na Pani/Pana żądanie przed zawarciem umowy;
  7. 6 ust. 1 lit. c) RODO, tj.: obowiązek prawny ciążący na Administratorze związany z prowadzeniem dokumentacji podatkowej, wynikający z powszechnie obowiązujących przepisów prawa;
  8. 6 ust. 1 lit. f) RODO, tj.: niezbędność do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów Administratora, wewnętrznych celów administracyjnych (w tym zarządzania usługami),  niezbędnych rozliczeń w związku z zawartą umową, ustaleniu, dochodzeniu lub obronie roszczeń oraz przed roszczeniami;
  9. Państwa dane osobowe, co do zasady, nie będą przekazywane innym podmiotom, z wyjątkiem:
  10. podmiotów uprawnionych do ich przetwarzania na podstawie przepisów prawa, w szczególności organów władzy publicznej;
  11. podmiotów wspierających nas w wypełnianiu naszych uprawnień i obowiązków oraz w świadczeniu usług, w tym zapewniających obsługę księgową, kadrową, prawną, archiwizację i niszczenie dokumentów, usługi pocztowe, kurierskie, płatnicze, obsługę w zakresie marketingu, ochronę osób i mienia.
  12. Państwa dane osobowe będą przechowywane w okresie niezbędnym do spełnienia celu, dla którego zostały zebrane lub w okresie wskazanym przepisami prawa. Po spełnieniu celu, dla którego Państwa dane osobowe zostały zebrane, mogą one być przechowywane jedynie w celach archiwalnych, przez okres, który wyznaczony zostanie na podstawie przepisów prawa.
  13. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływy na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  14. Posiadają Państwo prawo wniesienia skarg do prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.
  15. Dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich; nie podlegają profilowaniu oraz zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji.

 

Cheap https://ah.mutualfundswatches.com/.my review here at.coffeewatches.com.visit this site https://ad.engineeringwatches.com.many i.financialwatches.com.why not try here https://ah.audiowatches.com/.pop over to this web-site as.engineeringwatches.com.additional hints https://am.coffeewatches.com/.Read Full Article ah.moneyfranckmuller.com.read this article https://do.directorywatches.com/.click for info https://be.newsfranckmuller.com/.Recommended Site as.newstagheuer.com.low prices https://be.computerhublot.com/.click for more info https://ad.businessbellross.com/.fashion a.moneyhublot.com.i thought about this https://ah.cardswatches.com.check this link right here now be.healthhublot.com.look at this site a.taxeswatches.com.go to my site https://do.computertagheuer.com.Wiht 20% Discount https://be.travelbellross.com/.Homepage https://do.attorneywatches.com.her response a.businessbellross.com.Read Full Report https://ad.richardmilleairbus.com.go to website https://a.usabreitling.com.read this post here https://at.accountingwatches.com/.official website ah.musicfranckmuller.com.find out https://a.sexhublot.com/.High Quality am.financialwatches.com.Our site https://ah.traveltagheuer.com.more tips here a.showhublot.com.continue reading this ad.directorywatches.com.learn this here now a.moneybreitling.com.Wiht 30% Discount https://am.attorneywatches.com/.shop https://ah.travelbreitling.com.my link https://am.inomegawatches.com.More information about as.travelbellross.com.find more info https://a.itomegawatches.com/.supply https://be.usabreitling.com.basics https://do.healthbreitling.com/.her comment is here https://by.sexfranckmuller.com.Highest Quality https://as.showtagheuer.com.visit this page ad.pussywatches.com.Buy ah.epatekphilippe.com.clone https://do.cartagheuer.com.websites https://ad.travelbreitling.com.look at this web-site https://be.richardmillealll.com.site here https://be.moneytagheuer.com.mens ah.realestatetagheuer.com.look at these guys https://at.newshublot.com.more https://as.loansbellross.com.index https://at.engineeringwatches.com/.he said i.computerhublot.com.the newest https://ad.audiowatches.com/.try this out https://at.constructionwatches.com.More Info https://do.accountingwatches.com/.visit site am.loansfranckmuller.com.click reference https://am.healthbellross.com.this article at.hostingwatches.com.With Best Cheap Price as.constructionwatches.com.linked here https://be.furniturewatches.com/.helpful site https://as.casinoswatches.com.this hyperlink https://ah.careerwatches.com.click this link now https://i.newsbellross.com/.use this link https://ad.adomegawatches.com/.hop over to here as.cruisewatches.com.page https://a.informationwatches.com/.go now https://i.telecomwatches.com.have a peek here i.showhublot.com.my website https://am.healthhublot.com.find out here now https://ah.educationwatches.com/.view it ad.travelbellross.com.Click Here do.newsbreitling.com.resource https://i.bankruptcywatches.com/.Visit Website as.pharmacywatches.com.Web Site https://at.electronicswatches.com.click this site do.adomegawatches.com.look these up https://at.engineeringwatches.com.Online https://ad.hotelswatches.com.Going Here https://as.travelhublot.com.browse around this site https://am.directorywatches.com.Wiht 80% Discount at.directorywatches.com.Welcome To by.usabreitling.com.check out this site do.hockeywatches.com.these details https://am.careerwatches.com/.read here https://ad.dogswatches.com/.Buy now best https://i.hostingwatches.com/.click to read more https://do.sexhublot.com.More details about webpage: https://ad.travelbellross.com.Hot ah.flowerswatches.com.my company https://i.pharmacywatches.com/.pop over to this site https://do.ipatekphilippe.com.Buy now at.ipatekphilippe.com.80% off https://be.newstagheuer.com.internet https://do.moneybellross.com/.he has a good point https://at.toyswatches.com/.click site https://ad.healthhublot.com.you could try this out https://at.restaurantwatches.com/.pop over here ah.taxeswatches.com.35% off https://at.vacationwatches.com.useful content ad.constructionwatches.com.Continue Reading https://be.musictagheuer.com.Related Site i.moneybreitling.com.published here am.cookingwatches.com.find ah.businessfranckmuller.com.Under $50 https://by.realtywatches.com/.Get More Information https://be.mutualfundswatches.com.visite site https://ah.testwatches.com.Up To 80% Off https://at.computertagheuer.com.Online Store https://as.loanshublot.com.visit this website at.furniturewatches.com.useful source https://as.divorcewatches.com/.Swiss https://as.richardmilleairbus.com.advice a.travelbellross.com.this page https://at.cookingwatches.com/.pop over to this website at.audiowatches.com.With Free Delivery https://ah.cartagheuer.com.Top brand https://i.cnomegawatches.com/.read what he said https://a.musictagheuer.com.like this https://by.newstagheuer.com/.that site https://by.pharmacywatches.com/.Ladies do.directorywatches.com.this website https://by.moneybreitling.com.find more https://ah.musictagheuer.com.Visit Your URL https://i.bpatekphilippe.com/.you can try this out https://a.usabreitling.com/.more information https://am.travelbellross.com.Clicking Here https://as.constructionwatches.com.view website https://be.showtagheuer.com.Under $20 https://ah.sexfranckmuller.com/.see it here https://do.cardswatches.com.look at more info https://by.pharmacywatches.com.Most popular be.sexfranckmuller.com.click now do.caomegawatches.com.try this site https://by.showhublot.com.look at this now https://i.attorneywatches.com.50% off https://ah.showbellross.com/.Visit This Link https://i.newsfranckmuller.com.Top brand https://ad.moneyfranckmuller.com.A wonderful gift for a good man is luxury https://i.sextagheuer.com/.With Fast Shipping am.healthtagheuer.com.read the full info here ad.epatekphilippe.com.look here https://ad.adomegawatches.com.important link https://i.inomegawatches.com/.site link do.hospitalwatches.com.More about the author https://by.musicfranckmuller.com.blog link am.moneyhublot.com.go to my blog https://i.cartagheuer.com/.successful feeling https://a.domainswatches.com.have a peek at these guys https://by.moneybellross.com/.click this https://do.hotelswatches.com.i was reading this https://at.dpatekphilippe.com/.see here now https://a.computerfranckmuller.com.why not check here i.biotechwatches.com.important source https://as.computerfranckmuller.com/.imp source https://as.computerbreitling.com/.hop over to this web-site https://i.banktagheuer.com.read more https://at.sexfranckmuller.com.next page am.showtagheuer.com.image source https://i.gpatekphilippe.com/.visit https://by.healthtagheuer.com.Website do.3domegawatches.com.informative post https://ad.loansfranckmuller.com.click to find out more am.newsfranckmuller.com.sell https://at.inomegawatches.com.get more am.educationwatches.com.click here to find out more https://am.hkomegawatches.com.review https://ah.richardmillealll.com.try this https://a.hkomegawatches.com.Continue ah.businesstagheuer.com.article source https://i.drugstorewatches.com/.see this here i.computertagheuer.com.best value ah.petswatches.com.best choice https://a.cruisewatches.com/.my blog a.businessfranckmuller.com.useful site i.restaurantwatches.com.With Free Shipping Worldwide https://a.showbellross.com.more info here ah.directorywatches.com.On The Official Website https://i.fpatekphilippe.com.his response https://i.richardmilleairbus.com/.40% off https://ad.hkomegawatches.com/.With Cheap Price https://a.richardmilleaaa.com/.Up To 90% Off https://am.businesstagheuer.com.his explanation ah.itomegawatches.com.try these out https://at.businessfranckmuller.com.design https://i.personalinjurywatches.com/.blog here https://as.pharmacywatches.com.have a peek at this website https://i.fpatekphilippe.com/.Womens as.bpatekphilippe.com.you can look here https://at.traveltagheuer.com.find the best https://by.cdomegawatches.com/.get redirected here https://as.travelfranckmuller.com.Extra resources do.businessbreitling.com.go to this site https://as.musicfranckmuller.com.best site at.fpatekphilippe.com.go to these guys ah.toyswatches.com.see https://as.hockeywatches.com.i loved this https://at.lawyerswatches.com/.Get the facts by.travelfranckmuller.com.navigate to this site be.caomegawatches.com.check my reference be.3domegawatches.com.look at here https://at.401kwatches.com/.Wiht Big Discount https://be.jpatekphilippe.com.To learn more about https://by.coffeewatches.com.their explanation https://am.petswatches.com/.read review by.sexhublot.com.hop over to these guys ah.furniturewatches.com.webpage https://be.cdomegawatches.com/.this contact form https://a.electronicswatches.com.navigate to this web-site do.epatekphilippe.com.navigate here https://be.cpatekphilippe.com.link i.auctionswatches.com.visit the website am.healthbreitling.com.More details about https://am.traveltagheuer.com.content https://a.pussywatches.com.the hottest ah.goomegawatches.com.factory direct https://be.computerhublot.com.check out the post right here a.gpatekphilippe.com.you could look here at.engineeringwatches.com.favorite https://by.apatekphilippe.com.check my site https://am.loanstagheuer.com.discount price do.loansbellross.com.next https://as.richardmilleairbus.com/.you could check here ad.computertagheuer.com.Get More Info https://i.audiowatches.com/.shipping as.restaurantwatches.com.With Discount https://am.sextagheuer.com/.New am.computerbreitling.com.original site https://a.cardswatches.com.men's https://be.hospitalwatches.com/.official statement ad.sportstagheuer.com.Different Manufacturers https://ad.epatekphilippe.com.Look At This https://be.apatekphilippe.com.discover this as.moneyfranckmuller.com.provide i.sexfranckmuller.com.hop over to this site at.moneyfranckmuller.com.my sources https://by.sexbellross.com/.straight from the source https://do.hpatekphilippe.com/.the best price by.vacationwatches.com.Fine https://am.jpatekphilippe.com/.More info about be.epatekphilippe.com.moved here https://a.newshublot.com.go right here https://i.cpatekphilippe.com/.great site at.travelbellross.com.you can check here ad.furniturewatches.com.check my source a.healthbellross.com.go ah.computerbreitling.com.see post https://as.pizzawatches.com.Sale https://do.taxeswatches.com.have a peek at this site https://am.mapwatches.com.Check This Out https://as.showfranckmuller.com/.Find Out More https://by.computertagheuer.com.click to investigate https://i.healthbreitling.com/.top article at.loanshublot.com.cheap price https://as.deliverywatches.com.finest materials with scrupulous attention to details. Find more here https://am.computerfranckmuller.com/.Shop for https://be.cardswatches.com/.Top Quality at.realestatetagheuer.com.check here https://do.3gomegawatches.com/.nice https://ah.computerhublot.com/.sites https://as.cdomegawatches.com/.Copy as.epatekphilippe.com.check it out https://be.petswatches.com.click for more by.dpatekphilippe.com.take a look at the site here https://ah.richardmilleairbus.com.To learn more, go to website: as.banktagheuer.com.view it now https://at.hospitalwatches.com/.additional reading https://at.moneyfranckmuller.com/.Under $200 a.loanstagheuer.com.dig this at.3gomegawatches.com.have a peek at this web-site https://am.healthfranckmuller.com.check out here by.inomegawatches.com.news https://do.computerhublot.com/.this content https://as.sexbreitling.com/.our website https://do.newshublot.com/.Wiht 60% Discount https://ad.biotechnologywatches.com.visit their website https://do.travelbellross.com.Huge Discounts https://at.businesstagheuer.com.check that https://be.travelbreitling.com.site https://ad.moneyhublot.com/.55% off https://ad.computerhublot.com.over here a.hotelswatches.com.Click This Link i.richardmilleairbus.com.hop over to this website at.musicfranckmuller.com.weblink https://do.travelhublot.com.here you can find the best https://do.3domegawatches.com/.For Sale https://am.vacationwatches.com.see this site https://as.moneytagheuer.com.look at here now at.businesshublot.com.web https://i.dpatekphilippe.com.click here to read https://at.furniturewatches.com/.why not try these out at.sexbellross.com.find this do.bankruptcywatches.com.70% off ad.loanstagheuer.com.you can try these out https://ah.dpatekphilippe.com.here are the findings https://do.loanshublot.com.click here for more info be.newstagheuer.com.On Sale https://do.pharmacywatches.com.click here for more https://by.engineeringwatches.com.helpful resources i.mapwatches.com.advice a.divorcewatches.com.check out this site at.restaurantwatches.com.you can try here be.fpatekphilippe.com.browse this site a.genomewatches.com.Wiht 90% Discount by.realestatetagheuer.com.her latest blog am.sexfranckmuller.com.my site ad.traveltagheuer.com.a fantastic read https://do.biotechwatches.com.good https://am.gpatekphilippe.com.my latest blog post ad.healthtagheuer.com.75% off i.biotechnologywatches.com.Who makes the best https://i.hpatekphilippe.com.special info https://i.cartagheuer.com.Full Article https://as.sexfranckmuller.com/.look what i found https://ah.dogswatches.com/.discover this info here https://a.biotechnologywatches.com/.90% off a.casinoswatches.com.directory https://am.cardswatches.com.Wiht 50% Discount be.cartagheuer.com.click this over here now be.sportstagheuer.com.On Our Website https://as.musictagheuer.com/.afford https://as.newsbellross.com.try this web-site https://at.hospitalwatches.com.see this page https://i.apatekphilippe.com.click resources https://ad.musicfranckmuller.com.Source https://as.epatekphilippe.com.view be.bankruptcywatches.com.click over here now https://i.healthfranckmuller.com/.High Technology https://ah.lawyerswatches.com.additional resources a.drugstorewatches.com.More hints https://am.engineeringwatches.com/.Wholesale https://as.attorneywatches.com.her explanation am.auctionswatches.com.Perfect gift https://a.cpatekphilippe.com.click here to investigate ad.businessbellross.com.check this am.pussywatches.com.Wiht 40% Discount https://ad.petswatches.com.other https://be.genomewatches.com.check these guys out https://am.dogswatches.com/.Hot Sale https://be.richardmilleaaa.com.important site https://ah.bpatekphilippe.com/.purchase https://i.loansbellross.com.find out here https://ad.musichublot.com.article i.domainswatches.com.a knockout post ah.loansfranckmuller.com.check https://ah.dpatekphilippe.com/.why not try this out https://a.holidayswatches.com/.useful link https://at.holidayswatches.com/.Discover More Here https://a.engineeringwatches.com/.This Site https://be.newshublot.com/.visit this web-site https://ah.bpatekphilippe.com.Bonuses by.sexbellross.com.visit our website by.showfranckmuller.com.see here at.usabreitling.com.With Huge Discount https://be.computerbellross.com.read this article https://a.moneybreitling.com/.see this website https://do.constructionwatches.com/.For Women And Men https://be.sexhublot.com.browse around here https://am.musichublot.com.Up To 60% Off https://be.showbellross.com.Check Out Your URL https://at.casinoswatches.com.High-quality https://a.healthbellross.com/.website here https://at.caomegawatches.com/.you can find out more https://by.informationwatches.com/.Fast Shipping https://i.sexbellross.com/.find here https://at.businessbellross.com.learn the facts here now at.pizzawatches.com.go to the website as.loanstagheuer.com.Discover More be.jpatekphilippe.com.Hot Sales https://by.sexhublot.com/.visit homepage am.gpatekphilippe.com.On The Online Website ad.mutualfundswatches.com.Top Seller https://at.moneybellross.com/.browse around this website https://ad.businesstagheuer.com/.this post https://ah.healthbellross.com.Wiht 70% Discount https://i.deliverywatches.com/.click over here https://ad.restaurantwatches.com/.anchor ah.drugstorewatches.com.inexpensive https://do.restaurantwatches.com.Up To 50% Off https://by.auctionswatches.com.Learn More Here https://i.hpatekphilippe.com/.explanation https://i.hospitalwatches.com/.check this site out https://at.pharmacywatches.com/.imitation https://as.itomegawatches.com/.Women's https://ah.accountingwatches.com.offer https://am.adomegawatches.com/.helpful hints https://am.mapwatches.com/.official site as.sportstagheuer.com.Full Report https://be.personalinjurywatches.com/.this https://ad.goomegawatches.com/.Top ad.coffeewatches.com.Cheap https://do.usabreitling.com/.click here now https://do.sexbreitling.com.you could try these out https://as.hpatekphilippe.com/.pop over to these guys https://am.hostingwatches.com/.To get more information about https://ah.moneytagheuer.com.investigate this site https://i.directorywatches.com/.view publisher site https://as.webbreitling.com/.his comment is here https://i.moneyhublot.com.website link by.moneybellross.com.Up To 70% Off https://as.adomegawatches.com.recommended you read https://i.jpatekphilippe.com/.